There are no breaking news at the moment

Image result for Ett bra sätt att spetsa sitt CVAtt studera online kan vara som att resa och man kan lära sig flera hundra olika språk direkt från datorn. Man kan antingen studera endast enstaka kurser eller så kan man ha en personlig lärare som lägger upp planer för alla lektioner. Det sistnämnda alternativet är väldigt bra om man behöver kunskap inom ett speciellt område. Det är vanligt att man studerar exempelvis affärsengelska med en privatlärare. Det finns inga direkta geografiska begränsningar om man väljer att studera språk online. Du och din lärare kan befinna er på helt olika platser i världen och använda exempelvis Skype för lektioner.

Ett bra sätt att spetsa sitt CV

Idag finns det många som har spännande CV:n, bra referenser och har jobbat på coola arbetsplatser, så frågan är ofta vad man kan göra för att kunna sticka ut i mängden. Att lära sig ett eller flera nya språk kan vara vägen till framgång. När dagens teknik ständigt utvecklas och många pratar bra engelska så kan studier av ett annorlunda språk vara något som en rekryterare höjer på ögonbrynen för.

Populära språk just nu

Kinesiska och japanska är populära språk för den som vill göra affärer i Asien. Det mest talade språket i världen är först engelska och sedan kinesiska. Det tredje mest talade språket i världen är spanska. Om man vill välja ett populärt språk kan det vara bra att välja något av dessa språken. Sedan finns det särskilda språk som inte är så vanliga men som kan ge dig en boost i karriären beroende på bransch.

Svårt men nyttigt att studera språk online

Om man ska lära sig ett nytt språk så krävs det mycket disciplin. Vissa anser att man måste vara på plats i ett land där de talar språket för att verkligen kunna lära sig flytande, men det är såklart inte sant. Titta på film, läs böcker och träna varenda chans du får att tala.