There are no breaking news at the moment

Image result for Ansöka om CSNAtt lära sig ett nytt språk kan vara spännande och samtidigt krävande. Man bör alltid se till att man ge sig in i något sådant som att lära sig ett nytt språk helhjärtat, annars är det lätt hänt att det bara rinner ut i sanden. Man kan lära sig genom att åka på språkresa, köpa böcker, gå kurser eller varför inte sitta hemma framför datorn och resa genom hela världen tack vare internet?

Hetta upp ditt CV

Att lära sig ett nytt språk kan vara det som skiljer dig från resten när det är dags att söka jobb. Det finns många bra kandidater på marknaden just nu men frågan är vad som skiljer dem åt. Har du funderat på att lära dig ett nytt språk så kommer du bli glad när du hör att rekryterare anser att ju fler språk du kan, desto bättre. Det spelar ingen roll om du måste kunna språket i det sökta jobbet eller inte. Det som spelar roll är att du visar att du har ambition och vilja att göra något som att lära dig något nytt.

Populära språk som gör dig unik på arbetsmarknaden

De flesta i Sverige talar svenska och engelska. Det är något som många kanske ser som en självklarhet, men faktum är att i vissa delar av världen talar man mycket dålig engelska. På vissa platser talar de ingen engelska alls. Efter engelska är kinesiska det mest talade språket i världen, och därefter kommer spanska. Vill man jobba på någon av de utländska marknaderna så kan man lära sig de språken, annars kanske det är kul att lära sig något helt annorlunda, som hindi eller kanske koreanska.

Ansöka om CSN

Om man väljer att läsa språkkurser online så finns det möjlighet att ansöka om både lån och bodrag hos CSN. Det beror på studietakten och vilken skola det gäller.